Vestiging Harmonie (Hoofdgebouw)
Tijdelijk adres: Nerviërsstraat 5
2018 Antwerpen
Tel: 03 285 94 00
E-mail : de.resonant@stedelijkonderwijs.be

Vestiging Mercator
Lamorinièrestraat 16
2018 Antwerpen
Tel: 03 292 69 10
E-mail : de.resonant@stedelijkonderwijs.be

Restaurant 
Lamorinièrestraat 16
2018 Antwerpen
Tel: 03 292 69 15
E-mail: magalie.drieghe@so.antwerpen.be

Hoe bereik je De Resonant:

Vestiging Harmonie

Tram 15, 7, 2, 6, Bus 17, 30, 191, 507: Halte Harmonie. Wandel op Mechelse Steenweg richting Berchem. Sla links af in Lamorinièrestraat.

Trein: Berchem station. Neem tram 4 richting Hoboken. Stap af aan halte Lamorinièrestraat en sla rechts af in de Lamorinièrestraat.

Vestiging Mercator

Tram 4: Halte Lamorinèrestraat. Sla links af in Lamorinièrestraat.

Tram 2, 6, 15, Bus 17: Halte Charlottalei. Wandel richting Lange Leemstraat en sla links af in Nerviërsstraat. Sla links af in Lamorinièrestraat.

Bus 32: Halte Cuperus. Sla links af in Lamorinièrestraat

Trein: Berchem station. Neem tram 9 of bus 32 tot  halte Lamorinèrestraat. Sla links af in Lamorinèrestraat.
 

Vestiging Stuivenberg

Bus 19, 23, 34, 30: Halte AZ Stuivenberg.

Tram 2, 3, 5, 6: Halte Handel. Sla links af in Boerhaavestraat. Sla rechts af in Pesthofstraat

Trein: Centraal station. Neem tram 19 of 23 tot halte AZ Stuivenberg.

Vestiging Harmonie

Vanaf Berchem station doe je er ongeveer 5 minuten over tot Vestiging Harmonie.

Kom je met Velo: station "007 - NMBS Berchem"

Volg de Stanleystraat richting centraal station. Sla links af in de Boomgaardstraat. Volg de Marialei. Sla links af in de Lamorinièrestraat.

Vestiging Mercator

Vanaf Berchem station doe je er eveneens ongeveer 5 min. over tot Vestiging Mercator.

Kom je met Velo: station "007 - NMBS Berchem".

Volg de Stanleystraat richting centraal station, blijf rechtdoor gaan in de Cuperusstraat, sla linksaf in de Lamorinièrestraat.

Vestiging Stuivenberg

Vanaf Centraal station doe je er ongeveer 5 min. over tot Vestiging Stuivenberg.

Kom je met Velo: station "001 - Centraal Station- Astrid".

Steek het Koniging Astridplein over richting Carnotstraat. Volg in de Van Schoonhovenstraat. Sla rechts af in de Lange Beeldekensstraat.

 

Vestiging Harmonie

Vanaf Brussel:

Neem in de Craeybeckxtunnel afslaf Berchem. Volg rechtdoor in de Generaal Lermanstraat. Volg rechts in de Koning Albertparkweg. Sla linksaf op de Mechelsesteenweg. Sla rechts af in de Lamorinièrestraat.

Vanaf Nederland:

Neem de afslaf Berchem op de Ring. Sla rechts af. Volg de Mechelsesteenweg. Sla rechts af in de Lamorinièrestraat.

Vanaf Gent:

Neem afslag Berchem/Wilrijk op de Ring. Sla links af op de Gerard le Grellelaan. Volg rechtdoor in de Karel Oomstraat. Sla links af in de Biartstraat. Sla rechts af in de Generaal Lemanstraat. Volg rechts in de Koning Albertparkweg. Sla linksaf op de Mechelsesteenweg. Sla rechts af in de Lamorinièrestraat.

Vestiging Mercator

Vanaf Brussel:

Neem in de Craeybeckxtunnel afslaf Berchem. Sla rechts af  op de binnensingel richting Berchem. Sla links af aan Berchem Station. Volg rechtdoor in de Stanleystraat. Sla links af in de Lamorinièrestraat.

Vanaf Nederland:

Neem afslaf Berchem op de Ring. Sla rechts af op de binnensingel richting Berchem Station. Sla links af aan Berchem Station. Volg rechtdoor in de Stanleystraat. Sla links af in de Lamorinièrestraat.

Vanaf Gent:

Neem afslag Berchem/Wilrijk op de Ring. Sla links af op de Gerard le Grellelaan. Sla rechts af  op de binnensingel richting Berchem. Sla links af aan Berchem Station. Volg rechtdoor in de Stanleystraat. Sla links af in de Lamorinièrestraat.

Vestiging Stuivenberg

Vanaf Brussel:

Volg rechtdoor in de Craeybeckxtunnel richting Breda/Antwerpen Noord. Neem afslag Deurne op de Ring. Sla links af op de Schijnpoortweg. Sla links af in de Pothoekstraat. Sla rechts af in de Lange Beeldekensstraat.

Vanaf Nederland:

Neem afslag Borgerhout op de Ring. Sla rechts af op de Luitenant Lippenslaan. Sla rechts af in de Provinciestraat. Sla rechts af in de Carnotstraat. Sla links af in de Kerkstraat. Volg rechtdoor in de Pothoekstraat. la links af in de Lange Beeldekensstraat.

Vanaf Gent:

Volg de Ring richting Nederland. Neem afslag Deurne op de Ring. Sla links af op de Schijnpoortweg. Sla links af in de Pothoekstraat. Sla rechts af in de Lange Beeldekensstraat.