De Resonant heette tot voor kort Stedelijk Lyceum Lamorinière. Met de nieuwe naam benadrukken we de dynamiek die continu door onze school vloeit. We zetten graag projecten in gang en verwachten van de leerlingen en het lerarenteam dat ze vol enthousiasme die vibe verderzetten, want zo gaan we samen vooruit.  

Ben je iemand die graag zorgt voor anderen, maar ook voor jezelf? Wil je steeds beter worden in wat je goed kan en daar later je job van maken? Daar kunnen wij jou in begeleiden. Met een geëngageerd lerarenteam, internationale opportuniteiten en een sterk taalbeleid bereiden wij jou voor op het leven na het middelbaar. Zowel binnen het domein Voeding & horeca als Maatschappij & welzijn vind je bij De Resonant een brede waaier aan studierichtingen die je voorbereiden op het hoger onderwijs of een plek op de arbeidsmarkt. 

We staan bekend om ons uitgebreid zorgbeleid en pakken daar ook graag mee uit. Al onze leerlingen kunnen rekenen op een goede opvolging van eerstejaars, over zevendejaars tot anderstalige nieuwkomers die in de OKAN-klassen hun nieuwe thuis vinden.  

We treden graag buiten onze schoolmuren en creëren daarom voor iedereen de kans om op Erasmus te gaan. Een ongelooflijke leerrijke ervaring voor onze laatstejaarsstudenten. 

Zie jij jezelf al alles geven als zorgkundige, kelner, psycholoog, hotelmanager, kok, verpleger, jeugdbegeleider, wetenschapper in de voedingsindustrie of kinderverzorgster dan bereiden wij jou daar graag optimaal op voor.  

Check zeker ons aanbod om alle studierichtingen te ontdekken en neem gerust contact op met de school als je meer te weten wil komen.  

Al overtuigd? Dan vind je hier alle info rond inschrijven en aanmelden.  

Afbeelding
DeResonant foto klas