Onze leerlingen Restaurant en Keuken, Horeca en Specialiteitenrestaurant heten jou van harte welkom in 'Old School en Brut'.

Van het uitkiezen van de ingrediënten en het klaarmaken ervan tot het indekken van de tafels en opdienen: alles doen ze zelf. Geniet van een heerlijk 3-gangenmenu tegen een zachte prijs.

Afbeelding
De_Resonant_Restaurant

Ontdek het menu voor dit schooljaar: Menuboek 2023 2024

Hoe reserveren?

We willen jullie graag informeren over een verandering die onze school doormaakt. Het voormalige "Stedelijk Lyceum Lamorinière" heeft een nieuwe identiteit aangenomen en zal voortaan bekend staan als "De Resonant".

Bovendien willen we jullie laten weten dat we ook ons contact voor reserveringen hebben geüpdatet. Jullie kunnen nu reserveringen plaatsen via ons nieuw e-mailadres: reservaties.deresonant@so.antwerpen.be.

Wij vragen om de reservaties zoveel mogelijk per mail aan te vragen. Het is aan te raden een telefoonnummer bij de reservatieaanvraag te vermelden zodat wij u telefonisch kunnen contacteren mocht dit nodig zijn.

Ook nieuw dit schooljaar is het telefonisch reserveren. Omdat wij als school onze leerlingen zoveel mogelijk leerkansen willen bieden zullen we vanaf dit schooljaar het telefonisch reserveren door onze leerlingen van de 3de graad laten opvolgen waar mogelijk.

Om hen deze kans te bieden vragen wij jullie om de reservaties die telefonisch gebeuren, steeds op donderdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur te plegen.

Telefonisch reserveren kan dan elke donderdagnamiddag op het volgende telefoonnummer: 03/ 292 69 20

Op andere dagen kunt u ons secretariaat bereiken via: 03/ 292 69 10.

Prijzen

In het menuboekje kunt u de huidige prijzen terugvinden van onze menu’s. Deze zijn onder voorbehoud van eventuele prijsstijging van onze leveranciers.

Bij laattijdige annuleringen (3 dagen) zijn wij genoodzaakt 50% van de menuprijs aan te rekenen.

Om de lestijden van de leerlingen zoveel mogelijk te respecteren, starten we met het aperitief om 12.00 uur. Omstreeks 15.00 uur trachten wij dan ook af te ronden en verzoeken wij jullie het restaurant te verlaten.

Voor €15,50 extra maakt u van elke maaltijd een all-in formule. U wordt dan 1 aperitief van de dag, 2 glazen huiswijn, water, koffie / thee bij de maaltijd geserveerd. Wij kijken er enorm naar uit jullie opnieuw te mogen verwelkomen. Dit kan vanaf 18 september 2023.

Rekening

Wij vragen om indien mogelijk per tafel 1 rekening te betalen. Dit omwille van het tijdverlies in het uitsplitsen van rekeningen. Deze tijd gebruiken wij liever in het begeleiden en ondersteunen van onze leerlingen tijdens de dienst. Mogen wij u er ook aan herinneren dat u in onze restaurants bij voorkeur met bancontact/mistercash betaalt. Onze leerkrachten beschikken niet over het nodige wisselgeld.

Allergenen

In onze restaurants houden wij ook graag rekening met eventuele allergenen. Breng ons hiervan zeker tijdig op de hoogte. De allergeneninfo voor elk gerecht stellen wij graag ter beschikking. Vraag er zeker naar.

Bereikbaarheid

Onze school is gelegen in de Lamorinièrestraat 16, 2018 Antwerpen. Aan de poort kunt u aanbellen (bel Brut of Old School) en zal de poort voor u geopend worden.

Er is helaas geen parkeermogelijkheid op onze school zelf.

Bereikbaarheid via het openbaar vervoer:

  • Tram 4: Halte Lamorinièrestraat. Sla links af in Lamorinièrestraat.
  • Tram 2, 6, 15, Bus 17: Halte Charlottalei. Wandel richting Lange Leemstraat en sla links af in Nerviërsstraat. Sla links af in Lamorinièrestraat.
  • Bus 32: Halte Mercatorstraat. Sla links af in Lamorinièrestraat.
  • Trein: Berchem station. Neem tram 9 of bus 32 tot halte Lamorinièrestraat. Sla links af in Lamorinièrestraat.

Gebruik van de lift.

In ons menuboekje zult u telkens duidelijk kunnen terugvinden in welk restaurant u reserveert. Indien u minder mobiel bent, zijn beide restaurants steeds bereikbaar via de lift. Deze kunt u nemen bij de 2de ingang van het gebouw.

Cadeaubon voor restaurant Brut en Old School

Wil je graag iemand verrassen dan kunt u bij ons ook een cadeaubon kopen om te komen eten in één van onze restaurants. De waarde van de bon kunt u zelf bepalen en blijft een volledig jaar geldig.